colinde, colinde…

in tramvaiul 25 si in autobuzul 137. Noi eram. Sper ca nu v-ati speriat. Din contra, am observat ca ati fost incantati. Vatmanul se simtea seful de tren de la Polar Express. In orice caz speram ca ati ramas cu cuvintele. Mult mai importante, in cazul asta, decat muzica. Daca nu ati fost in respectivele mijloace de transport ati pierdut intalnirea cu niste colindatori.

Azi am schimbat traseul. 🙂

Craciun deosebit!colind-2-051.jpg

Distribuie

7 comentarii la „colinde, colinde…”

  1. Sunteti niste copii dragi inimii mele. Dumnezeu sa va binecuvinteze lucrarile facute pt. El. Inceputul a fost greu. Va doresc ani multi in care sa colindati vestind Nasterea Domnului Isus poate chiar si in avion.

  2. a fost cea mai buna parte din toata seara (fara a uita de sarmale :)). sa speram ca cei care au ascultat colindele, au fost atenti si au inteles ceva.

  3. eu sper din toata inima sa fi avut si impact.

    Am un prieten care de la astfel de colinde a inceput sa isi puna intrebari serioase referitor la modul in care il poate intalni pe Dumnezeu. Si cum cautarea lui Dumnezeu nu ramane fara rezultat L-a si gasit.

  4. Un astfel de blog este potrivit pentru organizatia noastra -> ONBR (Organizatia Nationala a Bloggerilor din Romania). Pentru a nu posta link-uri sau adrese de email (poate nedorite), te rog sa imi dai tu un mail pentru a putea sa comunicam. Am indexat ~60,000 blog-uri, dintre care ~4,200 sunt deja membrii ONBR. Ai recomandarea mea pentru aderare. Spor in continuare

Lasă un răspuns