Daca vrei sa te sperii / informazi putin

Aici este un site care iti da cateva informatii interesante. Nu pot baga mana in foc pentru acuratetea lor. Si sa va spun de ce: am verificat datele pentru tara noastra si figuram cu 22 222 780 de milioane de suflete, desi, Institutul National de Statistica zice aici ca suntem 21 500 000

4 comentarii la „Daca vrei sa te sperii / informazi putin”

 1. Pingback: Lumea cum o vede Dumnezeu « Blog crestin - romoflorin

 2. Intr-adevar ca este de speriat…usurinta cu care propaganda celor cu „global warming” pardon, „climate change” , prosteste lumea e uluitor. Ca si crestini nu ar trebui sa ne luam dupa religia astora.

 3. Teologeanu:
  am vazut mai tarziu cometariul de aici. Este un serviciu reciproc, ideea ta m-a inspirat, deci suntem chit 🙂

  Cristina:
  si eu inteleg ca o noua religie in expansiune este cea care se inchina la „mama planeta”, tebuie sa intelegem asta si sa ne detasam.

  Dar este interesant sa vezi din perspectiva biblica, si anume ca trebuie sa rascumparatm vremea; si site’ul lor ne permite sa vedem cat de trecatori suntem, in special cu mortii pe secunda.. si nasterile.

  Cat despre salvarea planetei, cum spun ei, sa imi fie cu iertare, ar trebui sa ne smerim, planta ne tine pe noi, si nu invers. Noi putem diminua poluarea, dar este asa vre’o doua procente, pe langa integ complexul de fenomene al planetei.

  Toate bune!

Lasă un răspuns