16 comentarii la „David Andrei Ologeanu – fotografie”

    1. Multumim, da, medicul a zis ca e grasut si blond 🙂 Foarte blond. Cred ca are gene din ambele familii: parul (aici si eu am fost blond dar si AM are gene), nasul gura de la AM. Greutatea si inaltimea (52 cm) si parul de la subsemnatul.

    1. Nu l-a machiat. Asa e el 🙂 Fotografia este facuta cu telefonul Anei. Asa ca nu lua de bune chiar toate culorile.
      Multumim la fel Mihaela.

      PS nu esti intr-o tara de invidiat din cate vad pe la stiri. Domnnul sa va pazeasca.

  1. Felicitari Ruben !!! Domnul sa-l binecuvinteze pe David ! Arata bine, are falcute, seamana cu tatal lui 🙂 , are maini de barbat … o frumusete de bebelus , are si cu cine semana.

  2. Au ajuns acasa?sa ne dai vesti …de la tine asteptam ca Anei ii mai ia ceva timp:) ai incurcat-o Ruben:gata somn,distractii si alte cele…la schimbat pampersi cu tine.:)
    Cat despre tara asta minune … e asa cum i se aduc laudele.orium n-aveam de gand sa stau mai mult asa ca la vara,cu ajutorul Domnului ,ne vedem.
    Mi-am ai petrecut si eu timpul cu ai mei:)

    1. A ajuns ieri dupa pranz. Este un copilas extrem de cuminte. Doarme noaptea iar ziua sta in pat si da din maini. Nu plange, ci doar scanceste cand ii este foame.

      I-am spus Anei ca as putea sa il cresc si eu 🙂

  3. Sa-ti zic o faza tare…a vazut marius ce scriam si m-a intrebat cine e teologeanu ca a adaugat si el un comentariu fara sa stie ca esti tu:)ceva cu premiile Nobel.

    Ha, ha! Si l-am aprobat?

  4. I-ai dat si raspuns.Ne-am uitat amandoi ieri .Am ras de n-am mai putut.
    Pupici baietelului cuminte.chestia cu crescutul;uit-o!fac ei pe cumintii acum dar mai incolo iti scot peri albi:)

  5. sa va traiasca si sa va bucurati de el! e tare frumusel. imi aduce aminte de stef al meu. la fel de gras (chiar mai gras-4 kg in cap si 54 cm) si la fel de blond 😀

    sa va tineti bine peste vreo 2-3 ani!!! in ce hora o sa intraaaaati…. parca va si vad.

    succes si spor la toate!

Lasă un răspuns