Conferința națională de la Curtici – update

25-26 Martie 2010. Curtici, Arad.

La biserica baptistă din localitate a avut loc Conferința Națională a Cultului Creștin Baptist – Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România. Atmosfera a fost destinsă iar participanții au putut asculta și citi rapoartele departamentelor din cadrul cultului. Au prezentat, ca de obicei, rapoartele de activitate Președintele cultului, Secretarul general, Secretarul general adjunct și cei patru vice-președinți: educație, misiune, pastorală și Convenția maghiară. A prezentat de asemena raportul Directorul casei de pensii și Coordonatorul departamentului de misiune.

Rapoartele celorlalte departamente pot fi consultate în mapa de lucru a Conferinței, pusă la dispoziția tuturor participanților.

Au fost prezentate saluturi de la credincioșii din afara țării: USA și Serbia. Prezența, la ora prânzului a fost de peste 370 de participanți iar sala pusă la dispoziție de organizatori, Biserica Baptistă din Curtici, neîncăpătoare.

Sper să revin cu imagini curând.

Iată câteva imagini:


ro

Distribuie

2 comentarii la „Conferința națională de la Curtici – update”

  1. Stiri Crestine.ro susține misionarii și organizațiile de misiune în mod special cele din Romania. Am ales săptămânal să prezentăm câte un misionar român, să îi sprijinim în rugăciune și să îi întrebam de nevoile lor financiare sau de altă natura, și cât avem posibilitatea să îi susținem. Vreau să vă provoc și pe voi cititorii site-ului să vă alăturați echipei Stiri Crestine.ro și să luptăm în linia a doua, spijinindu-ne misionarii.

    Îi rog pe cei care dețin bloguri și site-uri să ne susțină afişând banner-ul pe care l-am pregătit pentru acest proiect, și dacă se poate să posteze informațiile pe care le postăm noi despre misionari.

    Codul pentru bannere il gasiti aici! Bannerul se va schimba în fiecare săptămână în mod automat.

    Dacă veţi posta un banner pe site-ul / blog-ul dvs., acesta va apărea pe site-ului nostru http://www.stiricrestine.ro, la rubrica: Ne susţin! Lăsaţi-ne un mesaj dacă aţi afişat bannerul.

Lasă un răspuns