Alternative la mult prea prezentul Windows (3.1, 98, 2000, Vista si ce o mai urma)

In prezent sunt in cautare de alternative gratuite la Windows. Din mai multe considerente. Printre ele si posibilitatea de a avea un sistem de operare mai stabil si absolut legal. Cunoscatorii stiu deja de LInux cu diferitele lui distributii.

Dintre aceste distributii pentru usurinta de utilizare, interfata prietenoasa si suport, se distinge Ubuntu. Astazi am aflat cu surprindere ca exista chiar si varianta crestina a lui Ubuntu. INformatii suplimentare puteti obtine de AICI.

Au si un slogan: Fara plata ati primit, fara plata sa dati. Pentru cei care vreti sa fiti liberi va propun sa incercati si alte alternative decat Windowsul. Da, exista viata dincolo de Windows.

Da, stiu, e un drum nou cu multe provocari, dar nu mi-e teama sa fac lucruri noi si de felul meu sunt curios. In plus dependenta de un singur program pare a fi daunatoare sanatatii (creierului)

4 comentarii la „Alternative la mult prea prezentul Windows (3.1, 98, 2000, Vista si ce o mai urma)”

  1. Am migrat definitiv la Ubuntu de 5 luni. Tot ce pot spune (adoptand deviza Apple) e: FUNCTIONEAZA. Ai totul „out of the box”: office, browser, player muzica/video.
    Nu ai nevoie decat de cd-ul cu sistemul de operare. In rest, e practic imposibil sa nu gasesti o aplicatie open source pentru ceea ce ai nevoie sa faci.

Lasă un răspuns