Zi de odihna.

E zi de odihna dar nu si pauza de meditatie.

In America sunt la moda subiecte de acest gen. In Romania sunt doar cativa care si-au definit clar pozitia vis a vis de escatologie.

Voi de care parte sunteti?

Distribuie

5 comentarii la „Zi de odihna.”

  1. godtube? adica ok,e necesar dar nu aveau alt nume? si nu imi place sa traiesc cu teama apocalipsei… p.s. sunt(daca se poate spune asa) un fan al gnosticilor.

  2. Waslaw, e un nume chic, ales cu cap. Zic eu. Si asta a zic si ABC si alte canale de stiri de pe la ei.

    Eu traiesc speranta Apocalipsei. Adica a bataliei finale cum s-ar zice. Pentru ca stiu cine invinge.

  3. pai hmmm, chestiunea cu apocalipsa cred e e mult mai complexa dacat un simplu gest de credinta… exista o sumediene de texte apocaliptice religioase (apocalipsa lui adam de la nag hammadi) si se cam contrazic…speranta bataliei finale,asta e un vis idealist(nu ca ar fi ceva rau) . conceptul de bine pe care il sustinem noi poate foarte frumos sa fie fals (asta nu inseamna ca si e,poate fi vorba poate doar de indoiala mea). in rest numai de bine

  4. pai hmmm, chestiunea cu apocalipsa cred e e mult mai complexa dacat un simplu gest de credinta… exista o sumediene de texte apocaliptice religioase (apocalipsa lui adam de la nag hammadi) si se cam contrazic…speranta bataliei finale,asta e un vis idealist(nu ca ar fi ceva rau) . conceptul de bine pe care il sustinem noi poate foarte frumos sa fie fals (asta nu inseamna ca si e,poate fi vorba poate doar de indoiala mea). in rest numai de bine

  5. Da, cunosc scrierile apocaliptice ale primelor trei – patru secole. Mai este si apocalipsa lui Pavel, a lui Petru, lui Enoh ii este atribuita de asemenea o astfel de lucrare.

    Eu vorbesc despre Apocalipsa credintei care cred ca este similara si cu Apocalipsa istorica. Intr-un cuvant vorbesc despre Apocalipsa lui Ioan. Si sunt convins ca ea contine adevarul. Binele dspre care vorbesc are un standard absolut la care ma raportez. Prin urmare, nu am motive sa ma tem ca am o speranta falsa.

    In ceea ce priveste indoiala, fiecare avem propriile dileme, lupte interioare. Cred totusi ca pot fi depasite. Indivizi precum CS Lewis au reusit sa le depaseasca. Si mai nou si Anthony Flew.

Lasă un răspuns