Stiti ce este FACEGLORIA?

Facegloria homepageDaca nu ati aflat inca, FACEGLORIA este un proiect al comunitatii evanghelice din Brazilia care doreste sa ofere o alternativa la mult prea prezentul site FACEBOOK.

Poate fi aceasta o alternativa? S-ar putea, mai ales daca lucreaza la interfata si daca mai adauga varianta in limba engleza. Proiectul doreste sa ofere o varianta din care sa lipseasca violenta si pornografia.

Similaritatile intre cele doua retele nu sunt negate de autori, dar exista si particularitati notabile. De exemplu, in loc de cunoscultul LIKE avem AMEN. Creatorii retelei mizeaza pe utilizarea versiunii mobile a aplicatiei.

Partea interesanta a acestui demers este aceea ca in prima luna a reusit sa atraga 100 000 de utilizatori. Si numarul lor ar putea creste daca ar adauga, asa cum am mai spus, si versiunea intr-o alta limba de circulatie internationala. Deocamdata este doar in portugheza. Este evident ca „mai e mult pana departe”, dar orice calatorie de 10 000 de pasi incepe totdeauna cu primul. Azi Facebook numara circa 1.23 miliarde de utilizatori activi.

Informatii suplimentare AICI

Lasă un răspuns