Intalniri, oameni, personaje. Si povestile lor.

Deunazi am avut onoarea sa intalnesc, fara sa stiu cu cine vorbesc o (fosta) vedeta de muzica contemporana. Nu ii spun numele pentru ca nu este relevant in acest context. Intalnirea a fost interesanta si m-a pus pe ganduri. Dupa obisnuita bataie in usa, am deschis si in fata s-au infatisat doua persoane. Pe una o stiam, pe cealalta nu. Le-am invitat inauntru iar persoana pe care o stiam mi-a zis: Ea e X-uleasca de la formati X. O stii, da?! M-am uitat la sotie, ea la mine si am ingaimat ceva din care ar fi trebuit sa deduca raspunsul negativ.

Sambata, scenariul s-a repetat in Carrefour, la iesire. In invalmaseala de acolo l-am intalnit pe Patapievici (nu il stiti?!?). Cu voce tare am spus sotiei, Iata-l pe dl Patapievici! Omul, vadit surprins, a facut ochii mari si mi-a aratat ca este surprins.

Pe drum spre casa (si am avut suficient drum) am meditat la extrem de putinii oameni care mai pun mana pe o carte. Suntem o generatie de ahtiati dupa distractie, dupa scandal, sau dupa alte maruntisuri.

Nu crezi?!? Atunci spune-mi cand ai pus ultima data mana pe o carte?

4 comentarii la „Intalniri, oameni, personaje. Si povestile lor.”

  1. Cand am pus ultima data mana pe o carte?! Cam acum o jumatate de ora. 🙂 Am terminat „Maini inzestrate”. Multumesc mult pentru carte. A fost foarte interesanta. Inainte de vacanta am cautat la biblioteca scolii Narnia, dar din pacate nu aveau. (Bibliotecara mi-a zis ca nu se cer asemenea carti si ca nu vin decat max 2-3 pers. pe zi). Te rog, daca poti sa mi-o imprumuti si mie. 🙂

Lasă un răspuns