Habacuc, de la teama la credinta

M-au fascinat din copilarie cartile Vechiului Testament. In special naratiunile si cele istorice. Cu profetii am interactionat la modul serios abia la scoala. Si asta cand aveam de redactat materiale cu tema data. Adica rar.

Anul acesta am decis sa studiem, cu toata biserica, pe parcursul a sapte zile la modul intensiv cartea Habacuc. Sper sa fie o calatorie fascinanta si interactiva in care fiecare participant la curs va pleca acasa stiind cel putin unde se afla aceasta carte asezata de invatati in lista profetilor mici. Mici, dar niciodata obscuri.

Interesul pentru acest profet mi-a fost starnit, printre altele si de cartea lui Martyn Lloyd Jones*, De la teama la credinta, pusa la dispozitia cititorului roman de Editura Discipolul, un imprint al celor de la Logos. Cartea reprezinta o serie de mesaje ale autorului amintit anterior care se adresau unei biserici stupefiate de evenimentele care se desfasurau sub ochii ei in perioada 1939-1944.

Sase lectii pentru sase zile, iar in cea de-a saptea avem program devotional in munti. Va tin la curent cu aceasta forma de studiu biblic.

_________

*Lloyd, da?!?

Un comentariu la „Habacuc, de la teama la credinta”

Lasă un răspuns