Exclusiv: Vești bune

Cărțile de cântări pe care le-am retipărit au început să fie distribuite începând de azi. Prima tranșă de 500+ de exemplare au plecat azi spre plătitori. A fost un proiect destul de amplu, dar care, în cele din urmă, a ieșit pe piață. Vor urma și altele curând.

Acum se onorează pre-comnezile, iar dacă vor mai rămâne ceva exemplare vor fi acordate în sistemul primul venit, primul servit. După calculele mele nu cred că vor mai rămâne multe exemplare, deși la data la care am dat la tipar cărțile am luat în calcul un tiraj de trei ori mai mare decât comenzile existente.

8 comentarii la „Exclusiv: Vești bune”

 1. Cântările Evangheliei (2003) nu avea unii compozitori menționați.

  De exemplu, Nr. 9, „N-ai asemănare”, e compusă de Mircea Ciugudean.

  S-au făcut completările la ediția nouă?

 2. Cântările Evangheliei (2003) nu avea unii compozitori menționați.

  De exemplu, Nr. 9, „N-ai asemănare”, e compusă de Mircea Ciugudean.

  S-au făcut completările la ediția nouă?

 3. Mici rectificări? Hm…

  Deja mă trec fiori…

  La ediția din 2003, un amic compozitor îmi spunea că i s-a preluat o compoziție fără să fie întrebat, iar la alta au făcut „mici rectificări” la versuri. Tot fără să fie întrebat…

  Numele lui Mircea Ciugudean este… Ciugudean, nu Ciugudeanu.

  1. Posibil, dar decât să trăim cu regretul că am fi putut face ceva perfect, mai bine să suportăm oprobiul pentru că am făcut ceva perfectibil.

   Îmi pare rău pentru frisoanele pe care le ai din cauza acestei cărți. Mai ales pe isteria asta cu gripa porcină, ai mare grijă!

Lasă un răspuns