Ce cauta oamenii pe blogul meu

Exista, cum bine stiti, preacinstiti bloggeri, mai multe metode de a aduna trafic pe blog. Sunt metode asupra carora ai control direct (trimitere de invitatii), metode asupra carora ai control partial (postarea pe alte bloguri) si metode asupra carora ai control foarte limitat sau deloc (vizitatorii trimisi de motoarele de cautare).

Despre aceasta ultima metoda vreau sa va povestesc mai jos. Cauta oamenii diverse cuvinte si ajung la mine. Dar la fraza de mai jos chiar nu ma asteptam sa reprezinte o punte catre acest loc.

Priviti, printre altele, cum ajung oamenii la blogul meu. Cautand fraze precum aceasta: ce intrebari sa-i spui unei fete de care. Si domnul Google ii trimte la mine pe cei care cauta dupa astfel de fraze.

Acum eu raman cu o nedumerire: Ce intrebari sa ii pun unui motor de care? De care ce?!? Pai tocmai asta e dilema.

Oricare ar fi motivul pentru care veniti, sunteti bineprimiti!

PS „Cautati si veti gasi!”

18 comentarii la „Ce cauta oamenii pe blogul meu”

 1. Am cautat si eu pe google fraza aia si mi-am dat seama cum a ajuns pe blogul tau. Cuvinte din intrebarea de mai sus se gasesc in niste comentarii de la „deformarea realitatii”. 🙂 Oricum nu conteaza cum ajung aici, ci conteaza sa citeasca si sa invete ceva.

 2. E vorba de comentariile lui claudiu
  „Sper sa nu supar fetele(si nici pretena) cu urmatoarea intrebare: Oare si … ” si
  „CUm ar fi sa-i spui unei fete de 13-14 ani “stii, arati ca o fata de 9 ani”. …

  Ce cauta oamenii e deja o poveste foooooooooooarte lunga.

 3. Nu am observat eu bine dar al doilea comentariu era al meu 🙂
  asa ca nu e numai vina lui claudiu. mister gugle indexeaza tot ce prinde.

 4. te miri… eu cred ca sunt o groza de elevi care copiaza chestii de pe blogu’ meu…surpriza va veni cand vor lua un 4 la scoala pt referatul de doi lei pe care l-au copiat.

 5. 🙂
  Pai daca dau sursa par mai credibili. De pilda pot spune ca Stefan cel Mare nu a murit in 1504 ci in …. Si demonstreaza cu linkul.

  Apoi e onorant sa ti se acorde atat credit incat sa fii copiat.

 6. Stii ce este si mai amuzant? Sa cauti pe google chestiile care au fost cautate de ei si au ajuns la tine. M-am amuzat de cateva ori facand asta punandu-ma in pielea personajului si am cautat:
  – o rasa de caine ciudat
  – sa mi spuna si mie cineva filme istoric
  – vreau sa compun o poezie
  – oameni vindecati datorita clonarii
  – barbatii neinsurati la mare cautare
  – poezi scrise de citit acum

  ce zici, cautari savante, nu?

 7. Uite o alta curiozitate!

  Ai microsoft word instalat pe computerul tau? Perfect. Atunci poate imi explici si mie ce se intampla daca deschizi o pagina in word si scrii

  =rand(200,90)

  apoi apesi tasta enter.

 8. wow!…tare faza cu wordu’ ;)) habar nu aveam.care e explicatia pana la urma?vreo comanda ascunsa?mai exista si altele…?:D ;))

Lasă un răspuns