Bratara magnetica

10 Apr

Bratara magnetica este o modalitate de a te elibera de problemele care te impiedica sa te bucuri din plin de viata. Aceasta este doar un exemplu de dispozitive electromagnetice sau magneti statici care folosesc campul magnetic asupra organismului in scop terapeutic. Cercetarile au demonstrat beneficiile terapiei magnetice in vindecarea ranilor, intarirea organismului si revigorarea acestuia.

Bratarile magnetice au fost folosite din timpuri stravechi pentru imbunatatirea circulatiei si eliberarea organismului de durere. Chiar si celebritatile poarta astfel de bratari indiferent de ocazie. In afara de aceasta, terapia magnetica nu are efecte negative.

Inca nu se stie daca efectele acestei terapii sunt doar placebo pentru satisfactia psihologica sau chiar exista beneficii asupra sanatatii corpului uman. Puteti incerca acest tip de terapie oricand. Nu trebuie decat sa purtati bratara in orice moment al zilei si probleme de sanatate se vor diminua sau chiar vor disparea. Nu trebuie sa va ingrijorati in provinta modelului deoarece ele sunt disponibile in design variat. In functie de dispozitia si placerea ta poti achizitiona o astfel de bratara in diferite culori. Ele sunt facute dupa un design sportiv sau unul simpu si chiar elegant.

Campul magnetic si modul de functionare al acestuia

Magnetismul biologic modern descoperit cu ceva timp in urma a reprezentat cheia cercetarilor in acest domeniu evidentiind efectele lui asupra corpului uman, a tesuturilor, celulelor si enzimelor. Se crede, de asemenea, ca partile corpului interactioneaza si pot fi accesate prin anumite puncte din palme si talpa. Aplicarea dispozitivelor magnetice cum ar fi aceste bratari pana la acupunctura stimuleaza functionarea celulelor, imbunatatesc sanatatea vaselor de sange si sporesc nivelul de oxigen, accelereaza metabolismul tesuturilor si echilibreaza activitatea intregului sistem.

Efectele bratarilor magnetice asupra durerilor din organism au fost deja demonstrate. De fapt, exista foarte multi cumparatori care combina efectul acestui dispozitiv pentru a minimiza sau chiar elimina durerea cauzata de factori patologici sau de stres. Desi unii experti au sustinut ca efectul este doar unul placebo, s-a ajuns la concluzia ca bratarile magnetice chiar actioneaza eliberand durerea provocata de artrita si alte dureri cu care ne confruntam zi de zi.

In concluzie, bratarile magnetice difera in functie de stilul adoptat insa au beneficii extraordinare asupra sanatatii. Ele sporesc circulatia sangvina, nivelul de oxigen si minimizeaza durerile si stresul. Ele sunt usor de folosit, nu trebuie sa apelezi la terapii complicate deoarece o poti utiliza stand acasa. Este un dispozitiv sigur si interesant comparativ cu medicamentele sau alte dispozitive existente pe piata.

Tags: , , , , , , , , ,

One Response

  1. rodica says:

    bunicul meu a purtat una, si nu cred ca l-a ajutat prea mult.

Leave a Reply

BLOCNOTES

Informatii recente din domenii diverse