Sase motive pentru care sa nu faci vaccinul antigripal

23 Mar

vaccinIn fiecare an ni se recomanda sa facem vaccinul antigripal pentru a evita imbolnavirea in sezonul rece. Persoanele in varsta sunt in mod special avertizate ca fara acest vaccin sanatatea lor poate fi in pericol. Recent acest avertisment a fost extins la copii si la adolescenti. Totusi exista dovezi ca vaccinul antigripal nu ne garanteaza o iarna lipsita de eventuale imbolnaviri si, de fapt, el face mai mult rau decat bine.

Iata sase motive pentru care va recomand sa evitati vaccinul antigripal

1.Nu exista nici o dovada ca vaccinul antigripal functioneaza.
Acesta poate sa ne apere doar impotriva unor tulpini, asa ca daca intri in contact cu o tulpina impotriva careia nu esti aparat, vei face gripa. In 2004, The National Vaccine Information Center a raportat ca vaccinul disponibil anul acela nu contine tulpina care a provocat cele mai multe cazuri de gripa. Un studiu publicat in Lacet in august a scos la iveala ca nu exista nici o corelatie intre vaccinul antigripal si riscul redus de a face pneumonie. In plus, un studiu efectuat pe 260.000 de copii cu varsta cuprinsa intre 23 de luni si 6 ani nu este mai eficient decat efectul placebo.

2.Vaccinurile antigripale, ca toate celelalte vaccinuri contin mercur, care este daunator sanatatii noastre. Acestea contin Thimerosal care este facut din mercur. Cantitatea de mercur continuta intr-o doza marita de vaccin este de 250 de ori mai mare decat cantitatea de mercur legala. Efectele secundare ale toxicitatii date de mercur sunt vaste si printre ele se includ depresia, pierderea memoriei, deficit al atentiei, efecte asupra danturii, a aparatului digestiv, stari de anxietate, probleme cardiovasculare, respiratorii, de tiroida si a altor glande si un sistem imunitar slabit.

3.Vaccinul antigripal contine antibiotice ca neomycin, polymyxin B si gentamicina care sunt adaugate pentru a elimina bacteria care se gaseste in vaccin.
Exista dovezi care arata ca antibioticele distrug bacteriile benefice din organism de care este nevoie pentru o sanatate optima. In mod ironic antibioticele slabesc sistemul imunitar si permit unor ciuperci cum ar fi Candida sa se dezvolte in exces.

4.Vaccinul contine Polysorbat 80 ca emulsie. Acest agent foarte toxic scade eficienta sistemului imunitar si poate cauza soc anafilactic ce poate duce la deces. Potrivit afirmatiilor MSDS de pe site-ul science lab.com, sectia 11, acest agent poate avea efecte asupra reproducerii, poate duce la cancer, este considerat un mutagen la animale. PubMed.Gov afirma ca sobolanii neonatali care au fost injectati cu mici doze de polysorbate 80 au avut efecte devastatoare asupra organelor reproductive ducand la infertilitate. Imagineaza-ti ca ei recomanda vaccinul antigripal ce contine aceasta substanta fetitelor! Nu este de mirare ca rata infertilitatii creste ingrijorator in fiecare an.


5.Exista din ce in ce mai multe dovezi ca vaccinurile antigripale produc boala Alzheimer datorita aluminiului si formaldeidei combinata cu mercur.
Toxicitatea acestora puse impreuna creste. Unii cercetatori sugereaza ca la persoanele care apeleaza la vaccinul antigripal pentru 3 pana la 5 ani consecutiv sansa de aparitie a bolii Alzheimer este mult mai mare decat a celora care nu fac acest vaccin.

6.Cu atat de multe reactii adverse este clar ca vaccinul antigripal este periculos si nu ne aduce nici un beneficiu. Mai mult, nu este necesar. Iata cateva modalitati eficiente pentru a scapa neatins de gripa anul acesta si fara a te injecta cu un vaccin extrem de periculos:

·Asigura-te ca beneficiezi de razele soarelui din plin in timpul iernii. Cercetarile indica faptul ca aparitia gripei in anotimpul rece este rezultatul unei cantitati deficitare de vitamina D. Daca locuiesti intr-o zona care nu vede foarte des soarele, consuma ulei din ficat de cod, mergi in locuri cu soare si stai cat mai mult indiferent de frigul de afara. Laptele nepasteurizat este o alta sursa bogata de vitamina D.

·Fa exercitii fizice! Cand iti pui corpul in miscare riscul de a te imbolnavi scade simtitor.

·Mananca legume si fructe care intaresc sistemul imunitar cum ar fi usturoiul, fructe care contin vitamina C si sucuri obtinute din fructe verzi (brocoli, varza, castravete, telina). O dieta bogata in fructe si legume te va feri de gripa tot anul.

·Elimina zaharul din alimentatie. Zaharul slabeste sistemul imunitar si duce la imbolnavirea organismului. Astazi exista atat de multe alternative benefice sanatatii cum ar fi nectarul agava si xylitonul incat nici nu mai trebuie sa consumam zahar.

·Rezolva stresul emotional. Mania si stresul suprima sistemul imunitar.

·Odihneste-te cat mai mult. Lipsa de odihna este un dusman al sistemului imunitar. Incearca sa ai un stil de viata sanatos si o viata plina de pace si bucurie.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

BLOCNOTES

Informatii recente din domenii diverse